:: |
Autor |
Poruka |
gago96 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Jul 2005 Poruke: 16

|
Postavljena: Pon Avg 01, 2005 9:35 pm Naslov poruke: Vladicin |
|
|
Evo, ovako, primetila sam da su gradovi Juzne Srbije manje zastupljeni na sajtu. Pa sam ja odabrala jedan mali, lep gradic, koji se nalazi na magistrali za Makedoniju. Pa ako neko i nije bio u Vladicinom Hanu, sigurno je prosao kroz njega, sto kad je isao za Makedoniju, ili Grcku...
Kako god, ako neko ima neko misljenje o ovom gradicu, moze ga zabeleziti ovde....
Pozdrav. Maja
|
|
|
|
|
 |
redstar60 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jul 2005 Poruke: 27

|
Postavljena: Sub Avg 06, 2005 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Grad je preterano; sluzio sam vojsku u Surdulici, pa mi je Vladicin Han poznat, ali nije nesto narocito...
A po prilici je Surdulica bas fino mesto, nepunih 20ak kilometar udaljeno od Vlasine...priroda, milina...
Mislim da Srbija ima stvarno jos
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
Postavljena: Uto Avg 09, 2005 10:54 pm Naslov poruke: |
|
|
redstar60 je napisao/la sledeće: | Grad je preterano; sluzio sam vojsku u Surdulici, pa mi je Vladicin Han poznat, ali nije nesto narocito...
A po prilici je Surdulica bas fino mesto, nepunih 20ak kilometar udaljeno od Vlasine...priroda, milina...
Mislim da Srbija ima stvarno jos |
Ej, Zvezdas, sta ti znaci ovo, *grad je preterano*?
|
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
Postavljena: Sub Avg 13, 2005 10:43 am Naslov poruke: |
|
|
Nisam bila nikada,ali sam cula jako lepih stvari jer sam se na jednom putovanju srela sa folklorom iz vadicinog Hana...jedino sto mogu doprineti, jeste kratko predstavljanje fabrike papira i ambalaze
Akcionarsko drustvo Fabrika omotrnog papira i ambalze "Vladicin Han" - Vladicin Han, sa sedistem u Vladicinom Hanu, osnovano je 1961. godine.Izgradnja fabrike papira i poluceluloze je trajala do 1964. godine.Probna proizvodnja je zapocela marta 1964, a redovna 4 jula 1964. Fabrika ambalaze je gradjena od 1967. do 1968. godine,a pustena je u proizvodnju 1969 godine.
Vladicin Han je jedan od sedam gradova u Pcinjskom okrugu, medju kojima je glavni centar Vranje. Nalazi se na obali Juzne Morave, uz put koji vodi od Beograda do Atine preko Skoplja i Soluna, na oko 80 kilometara od makedonske granice.
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)
Poslednja prepravka: pinkie datum Pon Nov 21, 2005 9:59 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
GoSS QuEEn Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Apr 2005 Poruke: 22

|
Postavljena: Sub Avg 20, 2005 11:53 am Naslov poruke: |
|
|
Naravno da znam za Han, bila sam nekoliko puta na bazen tamo...strava... Posto sam ja iz Juzne Srbije, ti gradovi su mi veoma poznati, iako sada trenutno ne zivim u Srbiji.
|
_________________ ...iF i LiSTen tO THe SoUnD oF wHiTe, SoMeTiMeS i'LL HeAr YoUr sMiLe aNd bReAtHe YoUr LiGhT.... |
|
|
|
 |
nofrks Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295

|
Postavljena: Ned Avg 21, 2005 9:38 am Naslov poruke: |
|
|
fino mestashce,igrom sluchaja,sam cesto boravila u Surdulici,kod prijatelja svako leto,i za onoliko malo mesto je poprilichno uredjeno i sredjeno!Han je malo vishe industrijski(koliko je to moguce za taj deo Srbije),i pre bombardovanja se itekako moglo sto sta videti!!!cujem da su obnovili onaj most,bila sam te godine(�99),ono je bila tuga!ao sto neko reche Vlasina je blizu,i mislim da je to jedno od najneiskorishcenijih mesta u Srbiji.Ima toliko potencijala,a toliko malo se radi na njemu!
A i gde bi Karic pocheo sa lopovlukom da nije Hana
|
|
|
|
|
 |
redstar60 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Jul 2005 Poruke: 27

|
Postavljena: Ned Avg 28, 2005 9:44 am Naslov poruke: |
|
|
pa to sto sam napisao...gradic jedva, grad nikada... :wink:
[quote="majas"][quote="redstar60"]Grad je preterano; sluzio sam vojsku u Surdulici, pa mi je Vladicin Han poznat, ali nije nesto narocito...
Mislim da Srbija ima stvarno jos[/quote]
Ej, Zvezdas, sta ti znaci ovo, *grad je preterano*?[/quote]
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|

|
Postavljena: Uto Sep 06, 2005 12:17 am Naslov poruke: |
|
|
Surdulica....a? Racionalno trosite misli....please.
Evo i ja da doprinesem malo ovoj temi.
Imam malo slika, koje i nisu bas nesto narocito dobre, ali posluzice dok ne nabavim nesto bolje.
edit by pinkie(ovo moze u jednu poruku, pozz)
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|

|
Postavljena: Uto Sep 06, 2005 12:23 am Naslov poruke: |
|
|
majas je napisao/la sledeće: | Evo i ja da doprinesem malo ovoj temi.
Imam malo slika, koje i nisu bas nesto narocito dobre, ali posluzice dok ne nabavim nesto bolje. |
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|

|
Postavljena: Sre Sep 21, 2005 10:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo jos jedna slicica o ovom gradicu, nazalost porusena je, ali pogledajte....
|
|
|
|
|
 |
juznjak Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Nov 2005 Poruke: 1

|
Postavljena: Ned Nov 20, 2005 1:14 am Naslov poruke: |
|
|
Lep gradic
Nego, Majo, treba mi tvoja pomoc. Pokusavam da nadjem prijateljicu koja je iz Vladicinog Hana. Zove se Tanja Stankovic, studirala je anglistiku u Nisu, a sada zivi negde u Norveskoj. Bio bih ti do neba zahvalan kad bi nasla njen email ( ako ga nadjes pusti PM )
|
|
|
|
|
 |
VeryDarkAngel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 3

|
Postavljena: Uto Dec 06, 2005 8:05 pm Naslov poruke: Vladicin Han-Ko zna gde je...... |
|
|
Ja sam rodjena u Surdulici i zivela tamo dugo.
Posto je oduvek postojalo rivalstvo izmedju Surdulice i Vladicinog Hana moram reci sve najlepse o Surdulici. Za koji dan postavicu i nekoliko slika.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|