:: |
Autor |
Poruka |
glidder Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Apr 2005 Poruke: 113 Mesto: Novi Beograd
|
|
Koliko vam treba od prvog izlaska do seksa???
I sta mislite kolika bi trebalo da bude ta granica???
|
_________________ Mislim STA RECI??? |
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
Hmh... Po meni granica ne treba da postoji.... Moze da se desi odma, a i ne mora....
Evo po meni recimo, bolje je da odma dodje do sexa, da vidimo na cemu smo, ko je dobar a ko nije, jer mi se desavalo par puta da otegnem, i onda sex bude totalni haos, i onda se pitam sta cu uopste sa tom osobom.... Dobar sex je nesto sto po meni moze da odrzi vezu, tako da je bolje sto pre
znam da ovo sto sam rekla zvuci malo, hm, bez veze, ali tako je
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
|
|
|
shalabajzer Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 731 Mesto: Bogu iza treger
|
|
ja sam za sex i pre prvog izlaska....
ali devojka je ta koja se vishe pita od mene.....jbg kad nisam navalentan....
|
|
|
|
|
|
pelebgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 128
|
|
Sve zavisi od ljepse polovine,mada sam ja tu da je prelomim da se to sto prije dogodi.A sto se tice granice moj krajnji rok je 7 dana ali ako je riba vrijedna toga dao bi joj i citav mjesec
|
|
|
|
|
|
glidder Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Apr 2005 Poruke: 113 Mesto: Novi Beograd
|
|
Pa u principu to uvek i zavisi od lepse polovine!!!
|
_________________ Mislim STA RECI??? |
|
|
|
|
Good_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127
|
|
nema cvrste granice !! ponekad mi se desi da je to odmah prilikom prvog susreta a aponekad prodje i do mjesec dana. sve zavisi od druge osobe. mnogi bi me mogli proglasiti za laku djevojku al ako mi se neko uistinu svidi pri prvom sastanku (ako se desi kemija i neka neobicna gotovo zivotinjska privlacnost zasto bi to propustila ??) onda ne vidim zasto bi trebala cekati. ako se nekom ili nekoj ne svidi ovo moje razmislajnje to je njegov ili njen problem. neka me prihvati takvom kakva jesam ili neka mi se vise ne javlja.
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
|
Twix Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 120 Mesto: Johannesburg
|
|
'bem li ga......oseti se kad ima prolaza,a kad ne......nekad odmah prvo vece i to su "one za bacanje"......a nekad 7-10......vise od toga bi pomislio da nesto nije u redu.....to su normalne devojke
|
|
|
|
|
|
Locutus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 124 Mesto: Novi Sad
|
|
Ako pristane na sex tokom prvog izlaska, meni je super ali ona nema šanse kod mene za nešto više od toga.
|
_________________ We are the Borg
Resistance is futile
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Pa to sve zavisi od devojke! Ti si zacrtao da spavas sa njom u toku prve dve nedelje ali ako ona nece,
sta onda silovaces je?
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
Wizard Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa
|
|
pa onako realno,dok malo popricamo,popijemo neko pice,ovo,ono i to...pa treba nam jedno 45minuta do 1h 8)
|
|
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
12 minuta
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|