:: |
Dozvoljavate li muzu/decku da ide u barove gdje se svlace djevojke i gdje znate da ima prostitucije? |
Nikako |
|
60% |
[ 37 ] |
Da |
|
39% |
[ 24 ] |
|
Ukupno glasova : 61 |
|
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dozvoljavate li muzu/decku da ide u barove gdje se svlace djevojke i gdje znate da ima prostitucije?
Ili - bi li jednog dana???
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Brate dragi nek ide gde hoce,nije sapun da se potrosi,a nek se pazi ,ako bi mi slucajno nesto preneo e onda bi razgovarali drugacije da i nek razmislja odakle ce da ih plati isto tako kasa kucna mora da stima 8)
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
U potpunosti se slazem...Gledaj, ali ne pipaj...
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
[quote="CharmedS"]Brate dragi nek ide gde hoce,nije sapun da se potrosi,a nek se pazi ,ako bi mi slucajno nesto preneo e onda bi razgovarali drugacije da i nek razmislja odakle ce da ih plati isto tako kasa kucna mora da stima 8)[/quote]
Od reci do reci! Necu nista da dodajem! Da ne kvarim bezveze!
|
|
|
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Nek ide kamo hoce. Ako misli da mu se isplati upropastiti vezu sa mnom zbog nekog flerta, onda i nije osoba za koju sam mislila da sam se vezala.
Ne volim nepovjerenje u vezi, niti kojekakve ljubomorne ispade povezane sa raznoraznim zabranama. Pa pobogu zabavljam se s pomorcem. Sta bi se on trebao vezati za sidro a ja strikati carape dok se on ne vrati?
|
|
|
|
|
|
Lilith Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 354
|
|
Glasala sam za NE. Ipak je to suvise za moj ukus....
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Moze samo ako cemo oboje tamo
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
nema sta da mu branim, jer mu ionako ne mogu zabraniti. ako stvarno zeli tamo da ide, moze da ode, a da mi ne kaze. inace, nemam sta da mu branim. ne bih voljela da ide, ali ako samo gleda, neka gleda dok mu oci ne ispadnu.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
milo_moje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 84 Mesto: velika gorica
|
|
e, meni je bilo tako slatko kad me dečko pitao da li smije otić u hooters (običan birc u kojem nema navedenoga, al su ženske fol zgodne i oskudnije obučene), jer njegovi frendovi idu... to me tako slatko pito da sma mu rekla da naravno da može... a i uostalom, vjerujem mu 8)
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Citat: |
ali ako samo gleda, neka gleda dok mu oci ne ispadnu.
|
jooooj, super komentar!!!
Svaka cast! rekla si ono, sto sam i sama mislila, ali se nisam usudila da napisem!
Svaka cast x 10! Imas pice od mene!
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ma i ja to kazem...Svuda podji svojoj kuci dodji.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
A sto ako otkrijete da je bio s prostitutkom? Dobro, sve je bilo OK, koristio je kondom(e) i to... ali eto, nadjete da se sexao s prostitutkom! Pritisnut dokazima on to prizna. Ostajete li s njim ili je to gotova veza?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|