:: |
Autor |
Poruka |
Bigi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 116 Mesto: BELFAST
|
|
svi dobro znamo da je najbolja zastita od neželjene trudnoce kondom, ali dali vam se ikada desilo da je on pukao, i što ste onda napravili, kako ste reagirali itd... nemojte se stidit, podelite svoje iskustvo pa da i mi naucimo na vašim greškama!!
|
|
|
|
|
|
mp4 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 49
|
|
Imam srecu da mi se tako nesto jo nije desilo.
Najbolje nekoristit kondom, onda nemoze ni da pukne
|
|
|
|
|
|
Bigi Početnik Domaćeg.de
|
|
|
mp4 je napisao/la sledeće: | Imam srecu da mi se tako nesto jo nije desilo.
Najbolje nekoristit kondom, onda nemoze ni da pukne | pa nemože da pukne kondom ali može da dođe beba... osim ako ti devojka ne pije antibebi ali to je vec jedna sasvim druga tema...
|
_________________ No Sikiriki... |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
nije, hvala Bogu. a, ako se desi (ne daj Boze), onda plan B pilule.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
desilo mi se jednom i da stvar bude gore to mi se desilo na pocetku mog sexualnog zivota. osim sto sam pohisterisala i za 15 minuta sam kupila tablete za dan posle (koje nisu imale uputstvo za upotrebu ni na jednom meni poynatom jeziku) otisla u roku od sat vremena kod privatnag ginekologa, pukla pare, naljutila se na momka ...sve je bilo ok. toliko su bili neplodni dani da nije bilo potrebno da pijem tablete. kasnije sam se smirila i smejala sama sebi koliko umem da budem paranoicna.
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
@moram napomenuti da me gigi natjerao da odgovorim na ovo....
ovako, nije mi se dogodilo(ja se bar nadam).....ali sam pila pilule dan poslije....u 1 dan sam morala otic u ginekologa, uzest recept, platit 100kn, popit tabletu, i necu niti pricat sta je bilo dalje.
uglavnom dobro sam prosla.....
are u happy?
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Fora je u tome samo da se kondom pravilno stavi i onda nema te sile koja ce ga naterati da pukne. Zato pre seksa malo se informisite kako se stavlja kondom jer posledice nepravilno stavljenog kondoma mogu biti velike. Dete je tu najmanji problem!
|
|
|
|
|
|
Bigi Početnik Domaćeg.de
|
|
|
velja25 je napisao/la sledeće: | Fora je u tome samo da se kondom pravilno stavi i onda nema te sile koja ce ga naterati da pukne. Zato pre seksa malo se informisite kako se stavlja kondom jer posledice nepravilno stavljenog kondoma mogu biti velike. Dete je tu najmanji problem! | e pa velja cuj u strasti je sve moguce a tako i da pukne kondom, vjeruj mi desilo mi se par puta...
|
_________________ No Sikiriki... |
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Kondom - šta to beše, ah da nije ni meni nikada pukao.Kao što neko već pomenu ako se lepo navuče onda nema problema, a ako pukne onda u apoteku po tablete zvene "za dan posle" koje su efikasne 72h posle nastale oplodnje...
a ako zakasnite ne gine vam... znate već šta
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Bigi je napisao/la sledeće: | velja25 je napisao/la sledeće: | Fora je u tome samo da se kondom pravilno stavi i onda nema te sile koja ce ga naterati da pukne. Zato pre seksa malo se informisite kako se stavlja kondom jer posledice nepravilno stavljenog kondoma mogu biti velike. Dete je tu najmanji problem! | e pa velja cuj u strasti je sve moguce a tako i da pukne kondom, vjeruj mi desilo mi se par puta... |
Slazem se sa veljom. Kondomi su fabricki testirani i nikakav "strasaaaaan i divlji sex" ne moze da pocepa kondom. Stvar je u tome da mora pravilno da se stavi...Znaci da ne ostane ni malo vazduha u gumici...tj u onom malom rezervoaru.
|
|
|
|
|
|
Stevan HVPlanet Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 255 Mesto: Srbija
|
|
Nije jos. Ali obvesticu vas kada se to dogodi! Ali sam cuo da kondom moze da pukne ako se koriste dva
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
To je tacno...
Ni u ludilu ne navlaci dva kondoma odjednom...znaci jedan preko drugog, jer dolazi do trenja i naravno pucaju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|