:: |
Kako odreagovati kada te najbolji drrug/drugarica prevare sa devojkom/deckom? |
a) Oprostila bi oboma |
|
7% |
[ 6 ] |
b)Nikada ih ne bih pogledala vise |
|
68% |
[ 55 ] |
c)Oprostila bi samo njemu a nju bih zamrzela iz dna duse |
|
3% |
[ 3 ] |
d) sve prolazi samo prijatelji ostaju |
|
20% |
[ 16 ] |
|
Ukupno glasova : 80 |
|
Autor |
Poruka |
krimhilda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 28 Sep 2004 Poruke: 112 Mesto: podgorica
|
|
Da li vam se desila cuvena kombinacija iz sapunica da vam super drugarica/drug ukrade decka/devojku?I kako ste vi reagovali,ili kako biste reagovali??
|
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Nije!!!!
Ali ja sam uradila nesto slicno tome.....bila sam sa deckom koji se pre toga(ali daaavno pre toga) svidjao mojoj drugarici........jel to slicno?
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
|
|
|
cico,mislim da je to daaaavnnooo presudna rijec!
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ako smem da odgovorim na temu s obzirom da nije u zenskoj sobi ( a odnosi se na zenske) napisao bih da mi se desilo da mi je najbolji drugar bio sa mojoj bivsom sa kojom sam bio dugo zajedno ali to je bilo jaaako davno....jos smo klinci bili ali svakako je ispo kreten!
|
|
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
Nikada...Al ako bi se to desilo zahvalila bih Bogu sto mi je otvorio oci i pokazao mi koliko su oni bezvredni u mom zivotu!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Deckicu,u pravu si,izvinjavam se svim predstavnicima jaceg pola.tema se naravno odnosi i na njih tj. najbolji drug vam mazne ribu ispred nosa...
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Nije mi se desilo i nadam se da mi se nikad nece ni desiti...jer neznam sta bih uradila u toj situaciji...nesmem ni da pomislim...
|
|
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
Nije mi se desilo, a nadam se i da nece!
Inace, nemam nista protiv da mi se drugarica smuva sa bivsim deckom (cim je bivsi, znaci da mi nije valjao ), al' zato sadasnjeg ne sme ni da pogleda...Ja zato i ne volim to mesanje decka sa drugaricama, to sve treba drzati na distanci. Treba decka upoznati sa drustvom tek kad veza postane "cvrsta", a na pocetku samo sa rodbinom, i recimo naj,naj drugaricom- sa ostalima kasnije....
A najgore je ako primetis da ti drugarica "merka" decka, i komentari "on je bas super, on je sladak", ili kad me zove ne pita kako sam ja, nego " kako ti je XXX ? " itd. , sta tu uraditi, kako reagovati??? precutati Sta reci
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!!
Poslednja prepravka: Kaliopa datum Pet Okt 22, 2004 1:51 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Kada bi doslo do toga najiskrenije njemu bi odsekla onu stvar pa nek ide gde mu je volja
|
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
Ne znam kako bih reagovala, nije mi se jos tako nesto desilo a
nedo mi bog da se tako nesto desi, ne samo meni, svima!
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
nije mi se nikad desilo,niti sam ja to bilo kojoj drugarici uradila...
u najuzem krugu mojih drugarica vazi pravilo da se to ne radi,pa makar da se nekoj od nas taj neko samo svidjao makar i pre 1000000 god...a da ne pricam o tome da je tu postojala veza....
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
Nije zato sto ja pazljivo biram drugarice...
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|