www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li vam je kad vaš kucni ljubimac nestao???
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
lightblue
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Jul 2005
Mesto: osijek

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 05, 2005 12:53 am    Naslov poruke: Da li vam je kad vaš kucni ljubimac nestao??? Na vrh strane Na dno strane

meni je moj bigy jučer zbrisao tj. zbrisao je mom tati..tražila sam ga cijeli dan po kvartu,isplakala suza i suza i kad sam se najmanje nadala,kad sam se već pomirila s tim da ga neću više vidjet ugledala sam ga kako trči prema meni....sad sam sretna al ono cijelo popodne bez njega mi je bilo odvratno...

kakva su vaša iskustva?

SVAKA SLUČAJNOST SA SASVIM SLUČAJNOM SLUČAJNOŠĆU U SVAKOM SLUČAJU JE SASVIM SLUČAJNA SLUČAJNOST.....

Dalibor85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Jul 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 05, 2005 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ja sam navikao da moj pas odluta i da se vrati

gandza11
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 28 Apr 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 05, 2005 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nikada u zivotu

Tinna_1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Jul 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni pas ne može iz dvorišta pa sa njim nemam problema ali zato su mi mačke dosad nekoliko puta otišle i nisu se vratile...

MaTaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 22 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 08, 2005 12:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja svoju macku odveo 20 km od kuce a ona se vratila lol Mad

mmkk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: budva

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 09, 2005 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prosle godine u januaru mjesecu moj Bleki njufaunlend star 2 godine mi je nestao,i to na nacin sto sam ga pustio u vecernju setnju samog bilo mi je tesko na zimu da izlazim i nije se vratio,i poslije jedno 15 dana sam vidio sliku u novinama ,da su ga sinteri ubili

hauba
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 08 Jan 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 10, 2005 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre oko 2 godime moj macor je otisao i vise se nije vratio.
Sada imam nemackog ovcara desilo se 2 - 3 puta da zbrise iz dvorista zbog neke keruse i da ga nema po ceo dan, ali ipak se vracao.

rua
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 10, 2005 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad m ipas nije nestao iz razloga sto ga u setnjuvodim ja.Ne odobravam sto poneki vlasnici pustaju svoje ljubimce da setaju sami.Ima ljudi koji se pasa boje,moze se desiti i da pas nesto pogresno shvati pa napadne ili da se nesto desi njemu samome.Tko je izabrao da ima zivotinju,ima i odgovornost.

SanyARMANI
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 15 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 11, 2005 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moja macka ......imala sam je 5 godina i nestala je:(

MaTaS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 45

Datum registracije: 22 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 12, 2005 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj svaku vecer u kucatanji,pa jutri dodje mamuran

drazenjancic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 08 Jul 2005
Mesto: sombor

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 12, 2005 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da...macke mi cesto nestaju.imam neke lude komsije koje ih zatvore,odnesu...pojma nemam....
a ako ne preko komsije onda jednostavno odluta...narocito mackovi..
i moja sestra uvek place.....

gary
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 25 Jun 2005
Mesto: Apatin

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 12, 2005 1:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da dve kornjace

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Da li vam je kad vaš kucni ljubimac nestao??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 1 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon