:: |
Autor |
Poruka |
mentol Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 9
|
|
veceras je u hali pionir sasa djordjevic odigrao svoju zadnju kosarkasku utakmicu u karijeri.Uzivaj u penziji,Sale!!!!
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
gledala sam na tv-u i predivno je ucestvovati u tome, makar i preko ekrana, doslo mi je da placem....Sale je zaista zasluzio ovakvu noc!!!
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
unikat Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 11
|
|
Sale je bio , jeste i bice legenda. Svaka mu cast na svemu i jedno veliko hvala za sve sto nam je poklonio
|
|
|
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Sasa je usao u legendu nase i svetske kosarke, sumnjam da ce se ponovo roditi covek sa takvim pobednickim, pozitivnim mentalitetom i harizmom kakvu je on nosio u sebi.
Reci su suvisne za sve ono sto je Sale uradio za nasu i svetsku kosarku
Kakav igrac i covek, takav i oprostaj od igracke karijere
Hvala ti, ALEKSANDRE VELIKI :99:
P.S. Sinoc se videlo zasto je nasa reprezentacija imala toliko uspeha na evropskoj i svetskoj sceni
|
|
|
|
|
gojko1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 27
|
|
Niko ne zna da pogađa trice ne go on! Sale je legenda.
|
_________________ Sex is not the answer, sex is the question, yes is the answer. |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Jaoj sinoc sam gledala utakmicu..msilim utakmicu i odusevila se..ma zna se zasto smo najbolji Inace nisam partizanov navijac..ali me je Sale oduvek odusevljavao..a i organizacija jucerasnja i sav spektakl..ma sto hiljada sam se puta najezila U svakom slucaju zasluzio je ono
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
bogati-rus-hh Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 87
|
|
sve u redu ali nije trebao zvati dina radju, dorbo kukoca, ipak ih je publika srdacno primila
|
|
|
|
|
|
Kristiano Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 179 Mesto: Brace Jerkovic
|
|
ma sve u svemu ono je oprostaj kakav je sale zasluzio..jeste da je igrao za partizan....da im je doneo titulu evropskog prvaka.....ali svaka mu cast......i meni je doslo da placem
|
_________________ INTER-SERBIA |
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
On je bio vanserijeski igrac koji je pored znanja imao srce i to ga je uvek odvajalo od ostalih! Ovaj oprostaj je dosao kao slag na tortu u njegovoj bogatoj karijeri. On je stvarno bio majstor i veliki covek na terenu i van njega. To je dokazao mnogo puta svojim ucescem u raznim humanitarnim akcijama... Sta reci, takav covek je zasluzio takav oprostaj. Mada mislim da ce on i dalje ostati u kosarkaskim vodama i da ce jednog dana ponovo osvajati zlatne medalje sa nasom reprezentacijom ali kao selektor!
|
|
|
|
|
|
PredragDJ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Maj 2005 Poruke: 11
|
|
Sale je jedan od najboljih igracha sa nasih prostora , 22 godine igranja , 18 trojefa , i dve nezaboravne trojke , 92` Instabul i 97`Hrvati samo je Sale Nacionale mogao to
|
|
|
|
|
|
Mirko015 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 10
|
|
Covek je legenda, iako sam Delija do poslednje kapi krvi, stvarno ono sinoc malo ko moze na nasim prostorima da ponovi !!!! Sale, hvala ti !!!!
|
|
|
|
|
|
srks_bl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 53
|
|
otisao je veliki
|
_________________ aaaaaaa |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|