:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
Neznam da li ćete nači ovu pjesmu jer sam je ja tražio na skoro svim Filesharing programima i nisam našao...
Erato feat. DR. Zoe-Get lost
Ja mislim da se tako zove-to je pjesma koja je pobijedila na Prvom BiH radio festivalu
Hvala unaprijed......
|
|
 |
DeNNiSy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 213

|
|
Ta se pjesma tako ne zove 100%
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ja sam ovo trazila,ali nisam nasla
|
|
 |

|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
EE hvala na pomoći sanjice al jedino objašnjeno je možda da ta pjesma ustavari još nije ni ono puštena na tržište ili šta već neg je bila samo na festivalu pa će biti na njihovom albumu....jer sam i ja puno tražio
|
|
 |

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ako nadjem svakako cu je postaviti... do tad mozes da trazis drugo nesto
|
|
 |

|

|
|
Ma trenutno mi nijr potrebno ništa....iako bih volio da čujem neku novu pjesmu od Viki....Mahinalno sam već downloadirao.....
|
|
 |

|

|
|
Naden je napisao/la sledeće: | Ma trenutno mi nijr potrebno ništa....iako bih volio da čujem neku novu pjesmu od Viki....Mahinalno sam već downloadirao.....  |
Jel citas ti teme po sajtu? Viki je postavljena za download davnih dana,ceo album... Samo kad bi malo obracao paznju na teme bio bi u toku 8)
|
|
 |

|

|
|
Ma joj sorry tek sam došao nisam bio 2-3 dana online pa nisam baš u toku.......neće se ponoviti...
Nego koja pjesma je dobra da skinem....???
|
|
 |

|

|
|
Ej ljudi sad znam pravi naziv pjesme
Zove se GUBI SE.......
|
|
 |

|

|
|
Pesma ti je u Muzickim zeljama
|
|
 |

|

|
|
E baš ti hvala sanjice iako sam je i ja maloprije našao pomoću jednog programa.....
|
|
 |

|

|
|
Eh imam jednu muzičku želju....inače ja nemam običaj tražiti neku pjesmu ovdje ali ako je baš nigdje ne mogu naći.....
treba mi pjesma od Romane-Što je moje moje je
Ja mislim da se tako zove..............tražio sam u mp3 pjesmama koje su postaljene na sajtu ali ove pjesme nema
Hvala unaprijed....!!!
P.S.Lijepo je ponovo biti tu.....ah ta Španija
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|