:: |
Autor |
Poruka |
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko

|
|
da li pijete pivo?
domace ili strano?
svetlo ili tamno?
Ja pijem pivo, obozavam MB!!!
PS.Od 19. do 22. avgusta je festival piva u Beogradu, a ako vas zanima nesto vise o tome, vi pogledajte ovde:
http://www.belgradebeerfest.com/2004/sr/o_festivalu.html
|
Poslednja prepravka: niko_kao_Bane on Čet Avg 26, 2004 12:54 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
 |
Shaolin Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Sep 2002 Poruke: 5
|
|
Svi vole pivo.pivo je puno vitamina.tudje hocu svoje ne dam.
|
_________________ "NEBO I ZEMLJA PROCI CE,A RECI MOJE NECE PROCI"-Luka 21:33 |
|
|
|
 |
Johhny_Azra Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 33

|
|
... od domacih prednost dajem apatinskom, to je valjda moc navike, jer mu je konkurencija vise nego dobra... od stranih Fosters, mada ga ne bije dobar glas... meni prija, valjda zato sto ne trazim od piva previse
|
|
|
|
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
Obozavam pivo i to MB!
Nekako mi je pitkije od svih.Samo se bojim da ga ne upropaste vremenom kao i sva ostala piva tipa Jelen,koje je nekada bilo mnogo bolje.
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Nasliste koga cete da pitate za pivo
posto zivim u inostranstvu, primoren sam da pretezno pijem strano, ali kad dodjem dole, nema veze koje, bitno je da je zuto
Najbolje, definitvno najbolje pivo koje sam pio do sada je bilo pre dve godine u BG-u u Bonafides-u sa SF-om i Nenad-om, pivo na tocenje, neznam tacno koja je marka bila moracu da pitam SF-a, samo znam da je to bilo inace pivo za izvoz i da ga vise ne toce, slu cajno su imali neko burence tu a ja sam slucajno imao srecu da bbudem u pravom trenutku na pravom mestu
Kad se setim podje mi voda na usta....
Izmedju 19. i 22. Avgusta necu biti dole, ali cu zato biti 7. avgusta na okupljanju clanova sa burek-a.... jedvca cekam
Ko ima volje i vremena, nek svrati, nalazimo se u 14:00 na Trgu republike kod konja pa picimo dalje..
|
|
|
|
|
 |
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko

|
|
pa ako posle trga odemo na adu, vec nas vidim u pivnici, koja ima mogucnost da primi stotinak pivopija, ali se plasim da nemaju dovoljno veliku burad, zato cu ja preskociti trg i cekam vas na adi da na vreme rezervisem jedno bure za sebe
|
_________________ O, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane, nikad
Nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad kao Bane
Nikad, nikad kao Bane, nikad, nikad, nikad kao Bane |
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
....a, vidim ja planirate pivske bahanalije 7.og, a mene ne zovete? Okay, onda ću da glumim padobranca. Ready or not, here I come....
Btw, mLogo sam zahvalna kad je vops u pitanju: meni sve te marke imaju identičan ukus pošto sam početnik kao pivopija i svako mi je dobro da bolje ne mož' biti...
|
|
|
|
|
 |
Gaso Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2003 Poruke: 505 Mesto: Kraljevo

|
|
Car Dusan-Silni je napisao/la sledeće: |
Izmedju 19. i 22. Avgusta necu biti dole, ali cu zato biti 7. avgusta na okupljanju clanova sa burek-a.... jedvca cekam
Ko ima volje i vremena, nek svrati, nalazimo se u 14:00 na Trgu republike kod konja pa picimo dalje..  |
dule i ja idem sa tobom
|
|
|
|
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|

|
|
Nadam se da ima MB piva,ako ima dolazim i ja pa da napravimo takmicenje u ispijanju krigli, a posle....
neka nam je bog u pomoci kada se budemo spustili u adu
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
 |
Flexi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 9 Mesto: Ogulin, Velika Srbija

|
|
Pošto nisam već jako dugo bio u Srbiji ne znam što se tamo pije al ovde kod nas u Hrvatskoj Žuja je najbolja!!!! Kad dodjem u Srbiju sigurno ću se napit piva pa mi pomozite u odabiru!!!! Ako nije problem!!
|
|
|
|
|
 |
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne

|
|
Secam se da sam kao klinka krala deki flasu i sakrivala se pod sto,pa dok ne smaknem pola flase ne izlazim hihihihihihih pa sam zato posle dzonjala celu noc i ceo dan ko zaklana
E a posle mi se odjednom pivo ogadilo i evo od svoje desete godine pivo nisam ni liznula.
sa drustvom poneki put smaknem neki koktel ali bezalkoholni ili u diskoteci popijem jedan ICT Smirnof koji me samo opusti ali nista vise od toga jer sam se za svoje punoletstvo tako napila od jedne case sampanjca da sam samo sela i plakala celo vece a da ni sama nisam znala sto placem
|
_________________ --------@Jedinstvena@-------- |
|
|
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|

|
|
Ma jok Flexi,nije problem.Dodjes na neko nase okupljanje i ja cu ti pokazati piva.Preporucujem MB!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|