:: |
Autor |
Poruka |
vladajovanovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 12 Mesto: Brus
|
|
Ima li nekog da se aktivno iz hobija bavi biciklizmom. Zeleo bih da razmenim misljenja, savete i ideje?
|
|
|
|
|
|
ducy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 150
|
|
Ja se aktivno bavim biciklizmom ali samo u zatvorenom prostoru, ako razumes sta hocu da ti kazem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da a reci mi za koje pare moze da se nabave sobne bicikle i o cemu treba voditi racuna pri kupovini?
|
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Cim dodjem sa posla, obavezno uzjasem svog dorata i na Adu... Leto, voda, cice... Sta ima lepse?
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
radancic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 11
|
|
Ja se aktivno ali iz hobija bavim biciklizmom (kasno sam poceo i pretezak sam za nesto vise), moze se reci da sam entuzijast (vise od rekreativca a mnogo manje od takmicara). Posjedujem drumski bajs sa full shimano 105 opremom (stariji ali u odlicnom stanju) i nov mountain, prava ljepotica (zadnij mjenjac XTR i Magura Julie hidraulika dovoljno govori o tome). Rado bih razmjenjivao bilo kakve informacije o tome.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
Marina Dz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 27
|
|
Ja se iz hobija bavim biciglizmom vec par godima
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja dnevno prelazim po 30-ak KM a vi? Ja imam nesto sklepano sa ACERA X menjacima!
|
|
|
|
|
|
Buchko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2005 Poruke: 30
|
|
ma bicikl je najbolje prijevozno sredstvo što nije na bencin
rekreacija i uživancija
|
|
|
|
|
|
S__B Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Feb 2006 Poruke: 36
|
|
vozim redovito bicikl, preko zime slabije, a ljeti znam i do 100km okrenut dnevno, ali čisto rekreativno!!
|
_________________ Ti znaj da Rijeku Volim ja... |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
ja sam se rekreativno bavio biciklizmom sve dok nisa povrijedio ledja i nabio kilazu.
Sad samo vozim "sobni"
|
|
|
|
|
|
milanche_81 Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 323
|
|
Dopada mi se ovaj sport ali se nikada nisam aktivnije bavio njim... Reakreativno da, ali profesionalno ne.
|
_________________ Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu... |
|
|
|
|
PanjeviMC Iskusni član
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752
|
|
sto se tice forme biciklizam je super,ali ne vidim nikakav drugi dobitak od tog sporta...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|