:: |
Autor |
Poruka |
mitch38 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 59
Datum registracije: 09 Jan 2006 Poruke: 47
|
|
za sada je najbolji trener ali nije samo trener na pitanju kad vidis nas mantalitet trebalibi neke nasi igraci da se promeniju
|
|
|
|
|
|
djomlapa Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin
|
|
Ja mislim da je on pravi...
Nema boljeg !
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Nije problem u našem mentalitetu već u našem inatu tu je ključna stvar,to kad bi probudili u igračima onda nam stvarno niko nije dorastao,.
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Ali nije ni on lud da gubi živce i energiju na takvu avanturu.
Jednom je probao : osvoji dva zlata i odmah posle medalje dao ostavku.
Nije teško pogoditi zašto. Inače Duda Ivković, Boša Tanjević, B. Maljković su odlični treneri, ali Pešić , bar ja tako mislim, ima m..a da pošalje igrača na tribine usred šampionata ako taj isi igrač počne da talasa.
Nema dileme da je on pravo rešenje.
|
|
|
ZABO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 5 Mesto: BEOGRAD
|
|
Nadam se da ce Pesic da nam osvetli obraz posto su g a Partizanovci u Evropi i reprezentativci kod nas debelo iskaljali
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Evo vidite da covek jos uvek razmislja da li da prihvati finkciju selektora jer zna sa kakvim sr***ma treba sa se suoci.
Imace posao da od babe napravi devojku.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Pešić odustao
Trofejni trener koji je sa našom reprezentacijom osvojio dva zlatna odličja, na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2001. i Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine, Svetislav Pešić, odbio je ponudu da ponovo bude selektor.
Posle zatraženog dodatnog vremena za razmišljanje, Pešić je ovu odluku saopštio direktoru Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore, Predragu Bojiću.
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Steta bas, ali posto je sad zvanicno odustao, mogu ovu temu da zakljucam!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|