:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
naj pod c he he
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Cesto imam snove koji se i ostvare. Prosle nedelje sanjao sam neke macke kako se prevrcu. Probudi me klinac iz komsiluka i kaze da su nasli neko macze i pita da li smeju da ga drze kod mene na terasi [posto sam na prizemlju].
Kad sam pogledao u sanovnik, a macka je uvek rdjav znak. I to se, nazalost, obistinilo.
Vec pogadjate, najvise odgovora je pod C.
|
|
|
Rsk_Dalmatinka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 163
|
|
|
|
|
MIKYE1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Ponekad bih voleo da nisam tolika vestica!
|
|
|
|
|
|
Laznep Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 75
|
|
Takodje vecina odgovora pod c.
Jeste sigurni da je ovaj test dobro mjerilo stvari pod ovom temom?
|
|
|
|
|
|
Gr-off Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 14 Avg 2006 Poruke: 31
|
|
Necete da verujete... kod prva tri pitanja nisam imao odgovor
pa zato nisam ni citao ostatak testa... Test treba da ima vise ponudjenih
odgovora ili da se dopise odgovor, pa da ga neko protumaci...
Nije validan.
|
|
|
|
|
|
majadim Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Sep 2006 Poruke: 751 Mesto: nis
|
|
ponekad imam utisak da mi se desava bas ono sto sam sanjala ili sto mi je vec od negde poznato.Imam utisak da mogu da predosetim odnosno pretpostavim reakcije drugihljudi u datim situacijama
|
|
|
|
|
|
tomislavjancic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 170 Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...
|
|
ne. mozda nekad vidim nesto,ali ipak ne
|
_________________ Sustina Ljubavi nije pronaci savrsenu osobu, vec voleti nesavrsenu osobu savrseno. Prava ljubav nema srecan zavrsetak, ona jednostavno nikada i ne prestaje... |
|
|
|
|
Mya` Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 11
|
|
Daj bre ljudi,ja ne verujem u ovo...Mada mi je za 1 vise A od C... ali vredan!! Sve su to....
poZZzzzZ
MIslim i da vam kazem,jesu to sve gluposti,ne treba se zamarati time ljudi,ima lepsih stvari..To nece doneti nista dobro! ZNam sto ovo pricam...ono kako hocete ali veruj u Boga i ne boj se! Samo napred!
[Edit by Daca: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
teško.veoma teško
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Gr-off je napisao/la sledeće: | Necete da verujete... kod prva tri pitanja nisam imao odgovor
pa zato nisam ni citao ostatak testa... Test treba da ima vise ponudjenih
odgovora ili da se dopise odgovor, pa da ga neko protumaci...
Nije validan. |
mislim isto sto i gr-off.ali eto volim rijesavat testove kao zezanciju
Ukoliko imate najvise odgovora pod c:
Vi ste altruista, usluzni i istinski daroviti. Vas cilj je da pomognete vasoj blizoj okolini savetima, svojim misljenjem i strucnim predvidjanjima. Duboko ste ubedjeni da ezoterizam vlada svetom. Niko vas ne moze ubediti da vidovnjastvo nije efikasno.
hogar sa medaka je napisao/la sledeće: | Nego, ovo je zgoda da vam ispričam ukratko jednu "tužnu" priču. Svojevremeno, pre 15-ak godina, radio sam graf. pripremu knjiga za nekoliko autora: Olja Bakić, Dragan Vićanović, Ljubiša Trgovčević...
E ovaj zadnji, ko ga se seća, gostovao po svim TV-ima, onaj koji je slovio za vidovnjaka No1 u Srbiji i šire, bio je izvaran, skupa sa svim tada uključenim koautorima, tj. nikad mu nije isplaćen honorar za knjigu!
Tada mu se ništa nije "javljalo" da nešto ne štima.
Kasnije sam saznao i da su mu opljačkali gajbu, ni tada mu se ništa nije "javljalo"...
Toliko o vidovnjaštvu. |
mislim da vecina pravih vidovnjaka ne moze vidjet ono sto hoce i kad hoce, mislim da to u vecini slucajeva dolazi samo od sebe.ne znam.....
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa tresnjice..na zalost nisam vidovita...a volela bih da sam...sto bi to bilo super!!!
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|