www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zašto se ne spaljuje droga u TE Nikola Tesla
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 5:09 pm    Naslov poruke: Zašto se ne spaljuje droga u TE Nikola Tesla Na vrh strane Na dno strane

Prvo naručena studija, pa se sad smišljaju dodatne "procene" i dogradnje a nije dobor da droga leži već treba hitno da se spali, upozoravaju kriminolozi.

Prema nezvaničnim podacima, u depoima sudova i policije u Srbiji trenutno se nalazi više od 136 kilograma kokaina, 800 kilograma heroina, više od tone marihuane, 17.000 komada ekstazija, 95 kilograma hašiša. Ukupna vrednost ovih narkotika premašuje 25 miliona evra. To je suviše primamljivo za zloupotrebu da bi samo tako čekalo i trebalo bi hitno dase spali, upozoravaju kriminilozi u izjavi za Blic.

Droga bi trebalo da se javno splati a javna rasprava, nakon koje bi konačno trebalo da bude ratifikovana Studija o proceni štetnosti spaljivanja droge u TE “Nikola Tesla”, zakazana je za sredu, a onda bi, bar teorijski, uništavanje narkotika moglo da počne.

Međutim, u Termoelektrani tvrde da za ovo namensko spaljivanje treba dograditi dodatak kako bi se smanjila štetna emisija, dok stručnjaci koji su izradili Studiju i u Ministarstvu ovu tvrdnju dočekuju sa čuđenjem i uopšte ne znaju o čemu se radi.

Dugo se čekalo da Mašinski fakultet po nalogu TE „Nikola Tesla“ izradi Studiju o proceni štetnosti spaljivanja narkotika po životnu sredinu.

Kad je to urađeno, čekalo se da TENT potpiše Studiju i pošalje je Ministarstvu za zaštitu životne sredine na ratifikaciju. Ministarstvo je zakazalo javnu raspravu za sredu, 19. januar, nakon koje bi trebalo da bude Studija ratifikovana, kako bi moglo da počne spaljivanje zaplenjenih narkotika, piše Blic.

(MONDO)

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 7:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja cu da spalim, nije problem.. uz sve prisustvo jednoclane komisije, tj. mene Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 17, 2011 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka iole ozbiljnija komisija Rolling Eyes
se mora sastojati od najmanje dva clana... Wink
prijavljujem se dobrovoljno... Laughing da to sve spalimo.... Laughing

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

beckham011
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 22 Sep 2008
Mesto: планета Земља

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2011 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Komisija mora da ima najmanje tri člana da ne bi bilo slučajno nerešeno kod eventualnog glasanja. Mr. Green
Dobrovoljno se prijavljujem za trećeg člana komisije. Mr. Green

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2011 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing Laughing Laughing eto komisiju imamo...jos nam droga fali... Razz

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

daltonce89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 27 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2011 6:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako li to izgleda kad se spaljuje vise od tonu marihuane..?? Shocked

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2011 1:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daltonce...to zalosno.... Confused

dostici je neces nikada.
Rolling Eyes

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2011 1:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovako

Ccc.. shta ste mi vas dvojica napravili.. lepo ja rekoH josh na pocetku da mi ne treba pomoc, mogu ja i sam, a vi.. Rolling Eyes
Neutral
Laughing Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zašto se ne spaljuje droga u TE Nikola Tesla Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon