:: |
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
|
|
|
teac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 115
|
|
|
|
|
milan85bgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2007 Poruke: 27
|
|
pa ceca naravno...kakva bre lepa brena,
|
|
|
|
|
|
nacka87 Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Sep 2005 Poruke: 533 Mesto: Ljubljana
|
|
svaka na svoj nacin, iako mi je ceca draza
|
_________________ Ako me ikada zaboravis, ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili... |
|
|
|
|
NikSha021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 25
|
|
Ceca naravno bolja i lepsa..Lepa Brena odnosno fakreta uopste ni nije lepa..Ceca je lepsa od nje i ima bolju karijeru,pesme..Lepa Brena vise ni ne peva..
|
|
|
|
|
|
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Ma Ceca u svakom pogledu-i pesme i glas i stas-sve je bolje!
|
|
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
hmm, maoa se priznati da su obje palile i zarile jedno vrijeme (istina, bilo je to prije nekih 10ak godina), ali ceca i dalje pali i zari dok brena ipak malo zaostaje! dakle, zbog toga te mnogo drugih stvari (npr. kvaliteta pjesama, etc), smatram da je ceca ipak boljanm po tom pitanju!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
upadance Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2007 Poruke: 43
|
|
Pa naravno da je Ceca bolja.Ne kazem da Brena ima lose pesme, daleko od toga, ali mi je Ceca bolja u svakom smislu.
|
|
|
|
|
|
TweexY Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116
|
|
Lepa Brena je odavno ispjevala svoje...
I tada nije bila popularnija nego Ceca sad...
|
|
|
|
|
|
aldina000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 2
|
|
Prije svega ako vec pricamo o uspjehu a ne o ljepoti ceca nebi bila gdje jeste da joj nije bilo pokojnog supruga i sve ono sto je dobila postigla i da je ljudi u Srbiji cijene na osnovu njega je dobila.A Brena je sve pocela sama i dalje sama gradi i non-stop je u nekim dobrotvornim svrhama ne bitno dali to bilo u srbiji vbec sirom svijeta dok doticna Ceca ima cak zabranjenn ulazak u pojedine gradove tj.Drzave i ima kriminalnu proslost a Lepa Brena cista kao suza ali sto se tice izgleda tu je ceca fenomen
|
|
|
|
|
|
hip_hop Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: bg
|
|
mislim da je brena bila boom na nasoj estradnoj sceni kada se pojavila... ali i ceca je jako uspesna u svom poslu...
|
_________________ ...brate sve se vrti oko postovanja... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|